GoPage: bestel en betaal je lunch via je mobiele telefoon

Geschreven door Simone Weber | donderdag 31 mei 2012 | Concepten

GoPage: bestel en betaal je lunch via je mobiele telefoon

Heb je geen zin om 's ochtends in de rij te staan en te wachten op je koffie of broodje 's? Hier hebben ze in Amerika (San Francisco Bay Area en Las Vergas) een oplossing voor bedacht. GoPago heeft een mobiele applicatie bedacht waarmee je vanuit de bus, je kantoor of zelf vanuit je bed alvast een bestelling kan plaatsen en hem ook direct kan betalen.

Hoe werkt het?

Download de app voor je iPhone, Android telefoon of Blackberry en installeer hem op je telefoon. Nu je hem geïnstalleerd hebt kun je zoeken in een lijst lokale bedrijven  en bij hen het product bestellen dat je wilt ophalen (bijvoorbeeld een cappuccino met suiker). Als je de bestelling hebt geplaatst kun je deze direct afrekenen met je creditcard op je mobiele telefoon.

Vanaf deze week is de applicatie te downloaden in Amerika.  Lees de uitgebreide omschrijving van de app op Mashable.

Natuurlijk ben ik welk benieuwd wat jullie denken over GoPago? Zou dit iets zijn wat ook interessant is om in Nederland op de markt te brengen of wellicht is het er al? Laat het me weten in de reacties!

Deel dit

Reacties (0)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

FoodNext.nl | Sweerts de Landasstraat 65 | 6814 DB Arnhem

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   | Telefoon: 026 - 711 38 24