7 Spooktaculaire Halloween Cocktails voor een Onvergetelijk Feest

Ik hou, hou, hou van Halloween, en ik hou van een leuke en chique cocktail. Maar waarom, beste lezers, zouden we $25 betalen voor een van deze chique cocktails in een bar… als we de perfecte Halloween cocktails thuis kunnen maken? Ik heb het op me genomen om (of opnieuw te maken van dingen die ik online heb gevonden) zeven perfecte cocktails voor dit griezelige seizoen, van eenvoudig en simpel tot een beetje meer betrokken. Ik hoop dat ze moordend zijn. Hier is hoe je ze maakt:

 1. Dracula’s Whiskey Sour
  Je ingrediënten: Wat je moet doen: 1. Schud de whiskey, eenvoudige siroop, citroensap, en eiwit in een shaker. 2. Zeef in een glas. Ik vind het lekker over ijs, maar ik heb het hier niet gedaan omdat ik wilde dat het er mooi uitzag. Het eiwit zal schuimig zijn! 3. Giet de rode wijn in het schuim over de achterkant van een lepel. Het moet bovenop drijven en hopelijk een mooi verloop maken. 4. Garneer met een maraschino kers.
 2. Apple Cider Mule
  De ingrediënten: Wat te doen: 1. Combineer wodka, cider, citroensap, en gemberbier in … een glas of shaker. ROER. Schud het niet. Ik schudde het als een dwaas omdat ik vergat dat gemberbier koolzuurhoudend is, en het explodeerde! Wees niet zoals ik. 2. Giet in een glas over ijs. 3. Garneer met een appel schil als je het geduld hebt. Voilà.
 3. Corpse Reviver (No. 2)
  De ingrediënten: Wat te doen: 1. Spoel je gewenste glas met een beetje absint…. 2. Voeg gin, Lillet, likeur, en citroensap toe in een shaker met ijs. giet in glas. 3. Serveer!
 4. Poison Apple Margarita
  Wat je nodig hebt: Wat te doen: 1. Ik wilde een leuke rand, dus ik gebruikte oranje sprinkles, maar dat is optioneel! 2. Schud alle ingrediënten samen en giet in een glas over ijs. 3. Serveer!
 5. Bloody (Cranberry) Aperol Spritz
 6. Wat je nodig hebt: Wat te doen: 1. Combineer Aperol, cranberrysap, en sinaasappelsap in een kan of shaker. 2. Giet in Prosecco en roer om te combineren…. 3. Giet in een wijnglas over ijs en top met je rozemarijn om te garneren! (Ik heb ook gegarneerd met een sinaasappelschijfje.) Serveer!
 7. Pumpkin Pie-Tai
  Wat je nodig hebt: Wat te doen: 1. Schud alle ingrediënten in een shaker met ijs. 2. Zeef in een glas. 3. Garneer met munt en een kaneelstokje!

Deze cocktails zijn niet alleen heerlijk, maar ze voegen ook een extra dosis plezier en feestelijkheid toe aan je Halloween-feest. Of je nu kiest voor de klassieke Dracula’s Whiskey Sour, de verfrissende Apple Cider Mule, of de seizoensgebonden Pumpkin Pie-Tai, deze recepten zullen zeker indruk maken op je gasten. Dus trek je heksenhoed aan, roer je toverstaf (of in dit geval, je cocktailshaker) en bereid je voor op een griezelig goede tijd!

Het maken van je eigen Halloween-cocktails thuis is niet alleen kosteneffectief, maar het stelt je ook in staat om je creativiteit te uiten en je gasten een unieke ervaring te bieden. Met deze recepten bij de hand, ben je klaar om de perfecte sfeer te creëren voor een onvergetelijke Halloween-nacht. Dus, waar wacht je nog op? Het is tijd om te beginnen met mixen!

Onthoud, het belangrijkste ingrediënt in elke cocktail is plezier. Dus of je nu een ervaren mixoloog bent of dit je eerste keer is dat je je eigen cocktails maakt, het belangrijkste is dat je geniet van het proces. Dus, schenk jezelf een glas in, hef het op naar een spooktaculaire Halloween, en geniet van de griezelige sfeer die deze cocktails zeker zullen brengen. Proost!1