Nieuwe IJssmaak Geïnspireerd op Kalkoen Diner van Baskin-Robbins

Baskin-Robbins, de wereldberoemde ijsketen, heeft een nieuwe ijsmaak aangekondigd die geïnspireerd is op het traditionele Thanksgiving-diner2. De nieuwe smaak, genaamd ‘Turkey Day Fixin’s’, is een verrassende combinatie van zoete aardappel en herfstkruiden ijs3.

Het ijs is niet alleen een mix van deze twee smaken, maar bevat ook stukjes honingmaïsbrood en swirls van Ocean5. Het resultaat is een ijs dat de essentie van een Thanksgiving-diner vastlegt, compleet met alle bijgerechten.

Het meest opvallende aan dit nieuwe product is echter de presentatie. Het ijs is ontworpen om te lijken op een geroosterde kalkoen die net uit de oven komt1. De binnenkant is gevuld met ijs, terwijl de poten zijn gemaakt van suikerkegels6.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de nieuwe ijsmaak van Baskin-Robbins?
De nieuwe ijsmaak van Baskin-Robbins is ‘Turkey Day Fixin’s’, geïnspireerd op het traditionele Thanksgiving-diner.

Wat zijn de smaken in de ‘Turkey Day Fixin’s’ ijs?
De ‘Turkey Day Fixin’s’ ijs combineert smaken van zoete aardappel en herfstkruiden. Het bevat ook stukjes honingmaïsbrood en swirls van Ocean.

Hoe ziet de ‘Turkey Day Fixin’s’ ijs eruit?
De ‘Turkey Day Fixin’s’ ijs is ontworpen om te lijken op een geroosterde kalkoen die net uit de oven komt. De binnenkant is gevuld met ijs, terwijl de poten zijn gemaakt van suikerkegels.

Verklarende woordenlijst

Thanksgiving-diner: Een traditionele maaltijd in de Verenigde Staten en Canada om de oogst en andere zegeningen van het afgelopen jaar te vieren.

Zoete aardappel: Een knolgewas met een zoete, oranje pulp. Het wordt vaak gebruikt in zoete en hartige gerechten.

Herfstkruiden: Een mix van kruiden die vaak worden gebruikt in herfst- en wintergerechten, zoals kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en gember.

Honingmaïsbrood: Een zoet brood gemaakt van maïsmeel en honing.

Suikerkegels: Kegels gemaakt van suiker, vaak gebruikt om ijs in te serveren.