Heerlijke Nutella-brownies met slechts vier ingrediënten en een bereidingstijd van vijf minuten

Deze Nutella-brownies zijn een toonbeeld van eenvoud en smaak. Met slechts vier ingrediënten – Nutella, bloem, eieren en zout – en één kom en spatel om te mengen, zijn ze snel en gemakkelijk te bereiden2. Deze brownies zijn smeuïg en romig met een uitgebalanceerde toets van zout. Ze zijn als Nutella omgetoverd tot handvoedsel, waardoor je de chocolade-hazelnootpasta op een meer waardige manier kunt eten dan stiekem rechtstreeks uit de pot2.Om deze heerlijke brownies te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1½ kopjes (442 gram) chocolade-hazelnootpasta (zoals Nutella)
  • 2 grote eieren, op kamertemperatuur
  • ¾ theelepel koosjer zout (zoals Diamond Crystal)
  • ⅓ kopje (43 gram) bloem voor alle doeleinden6

Volg deze stappen om de brownies te bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit (175 graden Celsius). Vet een vierkante bakvorm van 20 cm in, bij voorkeur van metaal, en bekleed deze met bakpapier6.
  2. Meng in een grote kom de Nutella, eieren en zout tot een glad mengsel6.
  3. Voeg de bloem toe en meng tot alles goed gecombineerd is6.
  4. Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en bak gedurende 25 tot 30 minuten, of tot de brownies stevig zijn en een tandenstoker die in het midden wordt gestoken er vochtig uitkomt6.
  5. Laat de brownies afkoelen voordat je ze in stukken snijdt en serveert6.

Deze Nutella-brownies zijn perfect voor een snel en eenvoudig dessert dat zowel volwassenen als kinderen zullen waarderen. Geniet ervan!