Hoe werkt ColdSnap?

ColdSnap is een uniek systeem dat de manier waarop we ijs en andere bevroren lekkernijen consumeren, radicaal verandert. Het systeem maakt gebruik van speciale ColdSnap-pods die op kamertemperatuur bewaard kunnen worden en geen voorbereiding vereisen. Eenmaal in de ColdSnap-machine geplaatst, worden deze pods omgezet in heerlijke bevroren traktaties zonder dat er tussendoor een “herkoelingsfase” nodig is1.

Het ColdSnap-systeem is onafhankelijk van de traditionele “koude keten”, een vaak dure, onbetrouwbare en milieubelastende methode om fabrieksbevroren ijs en andere bevroren producten op de markt te brengen. In plaats daarvan kunnen ColdSnap-pods op kamertemperatuur worden verzonden, wat het systeem bijzonder aantrekkelijk maakt in regio’s waar de koude keten zwak en onbetrouwbaar is1.

De ColdSnap-machine is niet alleen een innovatieve manier om ijs te consumeren, maar ook een unieke toevoeging aan bedrijven die hun werknemers en klanten willen belonen en motiveren. Stel je voor: bevroren smoothies in de ochtend om de dag te beginnen of ijs als oppepper in de middag1.

Het ColdSnap-systeem maakt gebruik van een gepatenteerd proces dat ijs en andere bevroren lekkernijen produceert met aantoonbaar kleinere ijskristalgroottes dan in de winkel gekochte producten. Deze snelle bevriezing en roerproces, gecombineerd met de beste ingrediënten, resulteert in de allerbeste smakende producten die nergens anders kunnen worden gekocht1.

Momenteel wordt het ColdSnap-systeem op kleine schaal commercieel gelanceerd in de regio Greater Boston en op beperkte locaties in het hele land. Er zijn plannen voor een bredere commerciële lancering in het vierde kwartaal van 2023, die zich in eerste instantie zal richten op kantoren en andere commerciële omgevingen zoals stadions, autodealers, hotels en zorginstellingen1.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat zijn ColdSnap-pods?
ColdSnap-pods zijn speciale capsules die op kamertemperatuur bewaard kunnen worden en geen voorbereiding vereisen. Ze bevatten de ingrediënten voor de bevroren lekkernijen die door de ColdSnap-machine worden gemaakt1.

Wat is de ‘koude keten’?
De ‘koude keten’ is de traditionele methode om fabrieksbevroren ijs en andere bevroren producten op de markt te brengen. Het omvat alle stappen van productie, opslag, transport en distributie waarbij de producten op een lage temperatuur moeten worden gehouden1.

Hoe werkt de ColdSnap-machine?
De ColdSnap-machine accepteert de ColdSnap-pods en transformeert ze in heerlijke bevroren traktaties. Het systeem vereist geen herkoelingsfase tussen het maken van verschillende producten en er is geen schoonmaak nodig na het gebruik1.

Waar kan ik de ColdSnap-machine kopen?
Momenteel wordt de ColdSnap-machine op kleine schaal gelanceerd in de regio Greater Boston en op beperkte locaties in het hele land. Een bredere commerciële lancering is gepland voor het vierde kwartaal van 20231.