Wendy’s verrast met de introductie van de Pumpkin Spice Frosty

Wendy’s Pumpkin Spice Frosty: de herfsttraktatie van 2023

Wendy’s heeft onlangs een nieuwe smaak aan hun Frosty-assortiment toegevoegd: de Pumpkin Spice Frosty1. Deze nieuwe smaak is geïntroduceerd als onderdeel van hun herfstmenu van 2023 en is een verrassende toevoeging aan hun bekende Frosty-aanbod.

De smaak van de Pumpkin Spice Frosty

De Pumpkin Spice Frosty combineert de romige textuur van de originele Frosty met de smaken van pompoen, kaneel en nootmuskaat2. Hoewel het niet de klassieke chocoladesmaak overtreft, is het een smaak die men hoopt elk najaar op het menu terug te zien1. De Pumpkin Spice Frosty is verkrijgbaar in een “Junior” formaat, wat een uitstekende optie is voor degenen die niet zeker weten of ze zich willen vastleggen op deze nieuwe smaak1.

Andere herfstproducten bij Wendy’s

Naast de Pumpkin Spice Frosty heeft Wendy’s ook de Pumpkin Spice Frosty Cream Cold Brew geïntroduceerd2. Deze koude koffiedrank combineert de gladde, koud gebrouwen koffie met de klassieke Frosty creamer, gemengd met de heerlijke siroop van de Pumpkin Spice Frosty2. Beide producten zijn vanaf 12 september 2023 verkrijgbaar bij deelnemende Wendy’s-restaurants10.

Conclusie

De Pumpkin Spice Frosty is een interessante en smakelijke toevoeging aan het Frosty-assortiment van Wendy’s. Hoewel het misschien niet de klassieke chocoladesmaak overtreft, is het een seizoensgebonden traktatie die zeker de moeite waard is om te proberen. De Pumpkin Spice Frosty Cream Cold Brew is ook een heerlijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een verfrissende herfstpick-me-up.