Lidia Bastianich onthult het enige ingrediënt dat ze nooit in haar recepten gebruikt

Lidia Bastianich is al decennia lang een bekende chef-kok en televisiepresentator en heeft haar verhalen en heerlijke gerechten gedeeld in haar bekroonde PBS-shows1. Ze heeft sinds 1990 ook een reeks kookboeken gepubliceerd, en haar nieuwste boek, “Lidia’s From Our Family Table To Yours”, is onlangs uitgebracht1. In een exclusief interview met EatingWell sprak Bastianich over haar nieuwe kookboek, haar favoriete comfortmaaltijden en meer1.

Het enige ingrediënt dat Lidia Bastianich nooit gebruikt

In het interview onthulde Lidia Bastianich dat er één ingrediënt is dat ze nooit in haar recepten gebruikt. Hoewel het artikel niet specifiek vermeldt welk ingrediënt dit is, is het interessant om te weten dat zelfs een ervaren chef-kok als Bastianich bepaalde voedingsmiddelen vermijdt in haar keuken.

Favoriete comfortmaaltijden van Lidia Bastianich

Lidia Bastianich deelde ook enkele van haar favoriete comfortmaaltijden in het interview. Een van haar favoriete gerechten is haar pittige, knapperige geroosterde bloemkoolrecept1. Dit gerecht is een perfect voorbeeld van hoe Bastianich traditionele ingrediënten en technieken combineert met haar eigen unieke flair om heerlijke en voedzame maaltijden te creëren.

Lidia Bastianich’s nieuwe kookboek

“Lidia’s From Our Family Table To Yours” is het nieuwste kookboek van Lidia Bastianich en bevat een verzameling recepten die zijn geïnspireerd op haar familie en haar Italiaanse achtergrond1. Het boek is een viering van de eenvoudige, maar smaakvolle gerechten die kenmerkend zijn voor de Italiaanse keuken en biedt lezers de kans om enkele van Bastianich’s favoriete recepten te ontdekken en te proberen.

In dit nieuwe kookboek kunnen lezers verwachten een verscheidenheid aan recepten te vinden, van voorgerechten en hoofdgerechten tot desserts en bijgerechten. Het boek is een uitnodiging om de keuken van Lidia Bastianich te verkennen en te genieten van de heerlijke smaken en texturen die haar gerechten zo geliefd maken bij haar fans over de hele wereld.